Acne behandeling

Acne behandelingWAT IS ACNE

Acne is de meest voorkomende huidziekte onder jongeren. Ongeveer 85% van de jongeren tussen de 14 en 25 jaar hebben er in meer of mindere mate last van. De acne verdwijnt gewoonlijk voor het 25ste levensjaar. Ongeveer 7% zal de huidaandoening nog hebben na zijn/haar 30e levensjaar. Pustels, papels, gesloten en open mee-eters zijn bij acne kenmerkend. Het begint veelal met mee-eters en later komen daar ontstekingen bij. In een hevige vorm van acne kunnen onderhuidse ontstekingen ontstaan, die na genezing lelijke littekens achterlaten. Deze komen voornamelijk in het gelaat, de borst en op de rug voor.

INTAKE

Bij het eerste consult wordt de anamnese gemaakt. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Welke behandeling voor u geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de ernst van de acne, de gevoeligheid van de huid en eventueel medicijngebruik. Het accent van de behandeling zal liggen op het grondig reinigen van de huid. Wij kunnen verschillende behandelingen tegen acne geven.

BEHANDELMETHODEN

Basis behandeling Acne

Indien de acne niet zo ernstig is kan worden volstaan met een grondige reiniging van de huid, instructie en adviezen.
Tijdens deze behandeling wordt uw huid eerst gereinigd en daarna gescrubd zodat de mee-eters gemakkelijker te verwijderen zijn. Na de scrub worden alle puistjes en mee-eters verwijderd. De puistjes en mee-eters worden eventueel eerst met een naaldje aangeprikt zodat het uitdrukken makkelijker gaat. Na de grondige reiniging kan eventueel een kalmerend masker worden aangebracht en nadien een verzorgende crème.

Peeling

Een peeling is een dermatologische behandeling die tot doel heeft de huid er jeugdiger en mooier te laten uitzien. Bij ons in de salon worden veel verschillende peelings toegepast bij acne en acne-littekens dit is afha
nkelijk van uw acne en huidtype. De fruitzuurpeeling is klein moleculair, waardoor deze gemakkelijk en dieper in de huid doordringt. Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van de opperhuid en verhogen de natuurlijke spanning van het bindweefsel. Verstopping van de uitvoergang van de talgklier wordt zo tegengegaan. De huid wordt ook gladder, zodat littekens minder diep worden en zo minder zichtbaar zijn. Voor een goed resultaat zijn 8 tot 16 peelings nodig, met een tussenperiode van 2 weken. Als u alleen littekentjes over heeft maar geen actieve acne meer heeft, dan adviseren wij een kuur van BDR i.c.m. fruutzuurpeeling en/of microdermabrasie en/of micro needling.

Wij werken met de fruitzuurpeelings van BDR.  Deze peelings dringen dieper in de huid waardoor deze een positiever effect op de acne hebben.

PRODUCTEN (voor thuisgebruik)

Voor thuis worden onder andere de volgende producten geadviseerd om de behandeling te ondersteunen.

Re-move Pure Harmony 100ml Is speciaal voor de onzuivere, vette, geïrriteerde en gevoelige huid. De zeepvrije melk bevat geen minerale oliën. Reguleert de talgklieren, kalmeert en herstelt het evenwicht en laat een schoon, mat en ontspannen gevoel na.
Re-vital PH 50ml  24-uurs crème met microzilver, eveneens voor de onzuivere, geïrriteerde, gevoelige huid met roodheden en de vette huid. Verzacht intensief, beschermt en vitaliseert op het hoogste niveau, zorgt voor intensieve vochtopslag en een onmiddellijke stabilisatie van het immuunsysteem. Ontstekingsremmend, antibacterieel en schimmelwerend door gemicroniseerd zilver.
Re-action Tonic 100ml Dit is een zachte lotion, die de huid voedt, hydrateert, verzacht en verwijdert de dode huidcellen. Bereidt de huid voor en zorgt ervoor dat de producten, die na Re-Action Tonic worden aangebracht, gemakkelijker in de huid dringen.
Silver Balance Formula 50ml Deze lichte, frisse 24-uurs verzorging is helemaal ingesteld op de behoeften van de onzuivere, vette huid. De vetglans wordt verminderd, de poriën worden verfijnd en bacterieremmende bestanddelen onderdrukken het ontstaan van comedonen en puistjes.
Skin Normalizing Cream 50ml Evenwichtherstellende 24-uurs crème voor de gecombineerde huid, die soms neigt naar ontstekingen en onzuiverheden.
Silver Pure Concentrate 20ml Een perfect te doseren wekstoffenconcentraat tegen ontstekingen. Heeft een zuiverende werking en vermindert roodheden en littekenvorming langdurig. Voor gebruik op de (opkomende) ontsteking.
Silver Balance Mask (Tube) 75ml Dit zachte en snel kalmerende masker voor iedere huid, die neigt naar een vette glans, roodheden en ontstekingen, verfijnt de poriën en zorgt ervoor dat de huid er gelijkmatiger en stabieler uitziet.

PRIJZEN

Basis behandeling Acne 45 min € 45,00
BDR Acne Treatment A 80 min € 85,00
BDR Acne Treatment B 45 min € 60,00
BDR Acne Treatment C 30 min € 30,00
BDR Acne (kuur a 8 beh. 1 x A, 2 x B, 5 x C +producten) incl. 10% korting € 420,00
Microdermabrasie en needling Basis pakket 5 behandelingen + 1 gratis € 440,00
Microdermabrasie en needling Uitgebreid pakket 5 behandelingen + 1 gratis € 500,00
Microdermabrasie en needling De Luxe pakket 5 behandelingen + 1 gratis € 600,00
Microdermabrasie A 45 min € 60,00
Microdermabrasie B 50 min + decolleté € 75,00
Microdermabrasie kuur A 5 behandelingen + 1 gratis € 300,00
Microdermabrasie kuur B 5 behandelingen + 1 gratis  € 375,00

 

Print Friendly, PDF & Email