Wat is BDR?

Maak nu kennis met BDR bij Beautysalon Kimberley en laat u verrassen door de vele toepassingen voor huidverbetering.

Beauty Defect Repair is de methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden. Deze methode is geschikt voor:

 • Ieder huidtype
 • Iedere huidconditie
 • En ieder huidprobleem

De huid wordt als het ware wakker geschud en is in staat alle werkzame bestanddelen uit de producten te absorberen. Vooral rond de ogen is het resultaat goed zichtbaar maar ook fijne rimpels kunnen prima worden behandeld. Bij een rokershuid zijn de resultaten spectaculair. Al na de eerste behandeling is uw huid zichtbaar gladder en voller: er is een betere vochtbalans en doorbloeding, de huid heeft meer spankracht en oogt ontspannen. De behandeling is pijnloos en een uitkomst voor mensen die snel resultaat willen zonder chirurgische ingrepen!

BDR

Wanneer wordt BDR toegepast:

 • Bij gebrek van elasticiteit
 • Zonbeschadigde huid
 • Leeftijdsgebonden rimpels en lijntjes
 • Om littekens te verminderen
 • Voor een droge en ruwe huid
 • Grove poriën en onzuivere huid
 • Voor een zeer gevoelige huid.
 • Ouderdoms en pigmentvlekjes
 • Couperose
 • Acne

Fruitzuurpeeling met de Re-actionBDR RE-Action

Hoe werkt Re-action?

Onze Re-action behandeling is een fruitzuurpeeling om tal van huidproblemen te behandelen. Met deze fruitzuren worden de bovenste afgestorven hoorncellen gecontroleerd verwijderd, zodat de nieuwe, jonge, intacte en gezonde huidcellen, die daaronder liggen, versneld worden aangemaakt. Daarmee worden rimpels gereduceerd en ziet de huid er jonger, gezonder, steviger en glanzender uit. Een Re-action behandeling verbetert de huidstructuur.

 

Microdermabrasie met de profipeel

Wat is Profipeel?

Met speciaal geconstrueerde synthetische kroontjes worden de dode huidcellen die losgemaakt zijn door Re-action, zacht en pijnloos verwijderd. De roterende schijf geeft een schurend effect op het huidoppervlak. Op onze speciale Microdermabrasie pagina lees je meer informatie over wat deze behandeling met je huid doet.

Microneedling met de Stimulation XL

Wat is Stimulation XL?BDR Stimulation XL

Dit is een behandelingsmethode die de bovenste huidlaag pijnloos en zorgvuldig opent. Dankzij dit systeem kunnen de werkzame bestanddelen van de producten vele malen gemakkelijker in de huid worden getransporteerd dan normaal.

Het stimulation XL kussen heeft speciaal gerangschikte micronaaldjes met een bijzondere geometrie en kunnen zo de bovenste huidlaag pijnloos, zacht en zorgvuldig stimuleren. Bij deze behandeling worden geen bloed- en lymfevaatjes beschadigd.

Rimpels, lijntjes en littekens worden behandeld met de Stimulation XS

Wat is Stimulation XS?

Het is een speciale behandeling om de bovenste huidlaag van de epidermis te openen en het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Met Stimulation XS worden de kleinste huidzones intensief en gericht behandeld. Tegelijkertijd worden zeer geconcentreerde werkstoffen langzaam aan de huid afgegeven. Hierdoor worden de rimpels, fijne lijntjes en acne littekens minder diep. Grove poriën worden fijner.

Korte prijslijst BDR

Bij BDR zijn er heel veel verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk. Om het je een stuk gemakkelijker te maken wordt er per keer gekeken wat je huid nodig heeft. Er wordt per opzetstuk die we nodig hebben gerekend. De prijzen zijn dan als volgt;

1 opzetstuk       € 66,00 (60 minuten)
2 opzetstukken € 88,00 (85 minuten)
3 opzetstukken € 100,00 (95 minuten)
4 opzetstukken € 120,00 (105 minuten)

Bij een kuur van 6 behandelingen, krijgt u de 6e behandeling gratis.

Print Friendly, PDF & Email