Collageen draden

Wil je pijnloos rimpels verzachten en je huid verstevigen?
DS V-line collageen draad behandeling is momenteel de trend voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. De DS V-line collageen draadlift helpt om fijne rimpels te vervagen en zorgt voor meer volume in het hele gezicht of in bepaalde zones, zoals voorhoofd, fronsrimpel, neuslippenplooi, ogen, mond, wangen, hals en decolleté. En dat zonder pijn, want de draden worden er niet ingespoten. 

Hoe werkt DS V-Line collageendraad?
Met de DS V Line collageen draadlift wordt een speciale draad op basis van collageen en een stamcellenserum aangebracht. Deze draad zakt en smelt door de speciale formule en techniek in de rimpel. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en wordt volledig opgenomen door de huid, waar het de collageen aanmaak gaat stimuleren en het bestaande collageen netwerk versterkt. Waardoor rimpeltjes worden verzacht en de huid wordt verstevigd.
Is het blijvend?

Een eenmalige behandeling is een mooie boost, maar voor het beste resultaat adviseer ik je een kuur. Ik kan alleen helaas niet toveren. Bij elke persoon zal het resultaat anders zijn, dit is van vele factoren afhankelijk en is daarom helaas niet te voorspellen. Net als bij sporten en diëten moet je het wel onderhouden.
Kuur en onderhoud
Je start met 3 behandelingen om de 10-14 dagen en na 3-4 maanden weer één onderhoudsbehandeling, deze tijd heeft je huid nodig om collageen aan te maken. Dit onderhoud kan eventueel tijdens je reguliere gezichtsbehandeling (elke 6-8 weken) gedaan worden.

Na de behandeling
De eerste 6 uur na de behandeling: mag het gezicht niet nat worden! Dit is om de collageen werkstoffen optimaal in te laten trekken in de huid. 

De eerste 12 uur na de behandeling: niet sporten ivm zweten, geen sauna en niet zwemmen.

De eerste 7 dagen: direct zonlicht of zonnebank vermijden en de huid beschermen met SPF 50.

Voor de prijzen zie de pagina Tarieven.