Wat is Body sugaring

Professionele Body Sugaring is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het werkt perfect voor zowel mannen als vrouwen. 


Voordelen: Body Sugaring is een minder pijnlijk alternatief van ontharen dan harsen. Suiker maakt de huid zachter en er treden geen beschadigingen en of allergische reacties aan de huid op. Het voelt minder pijnlijk aan, omdat de haren met de haargroeirichting worden verwijderd en ze breken hierdoor niet af.  Hierdoor behoren ingegroeide haren tot het verleden en voelt de huid glad en zijdezacht aan. Mensen met psoriasis en suikerziekte kunnen ook worden behandeld.

Body Sugaring is te gebruiken voor oa. benen, bikinilijn, buik, rug, borst(mannen), oksels, armen.

Na de behandeling kunnen er eventueel kleine rode vlekjes op de huid ontstaan, deze zullen echter weer snel verdwijnen. Dit is een natuurlijke reactie van de huid die wordt veroorzaakt wanneer een haar wordt uitgetrokken. 


Beautysalon Kimberley heeft nu biologische Ampullen die de haargroei vertraagt en de wortel verzwakt, zodat de haren dunner en bleker worden.


Let op! Beautysalon Kimberley biedt deze behandeling alleen aan in combinatie met een gezichtsbehandelingen